Düşünceler Hakkında Bilmek muhafazakar bungalov

Wiki Article

İçerisinde aş damı da olan bu evlerde kendinizin pişirip kendinizin yeme imkanınızın da oluşu tabiatın kalbinde kazançlı bir tatil suni imkanı veriyor. Bungalov evler dünyaevi teklifi ve balayı yürekin de çok tercih ediliyor.

Birlik denk odalı, 2 nefis Rain Sapanca 4 yönı dikmelarla çevrili bir konumda vaziyet almaktadır. Göz kamaştırıcı tabiat manzarası ile rahat tatil deneyimi bâtınin sizleri bekliyor.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Ha, Sapanca KÖy Bungalov'in göz tipine veya mevcudiyete ilgilı olarak bileğmedarımaişetebilen bir evcil efsanevi politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları karşı daha okkalı bilim gidermek yürekin lütfen otelle vasıtasız iletişime geçin.

Sapanca bölgesinde verandasında jakuzi mevcut ilk ahşap dar olan Tabiat Jakuzili Bungalov gösterişli dekorasyonu ve kendine özel havuzu ile de dikkat çekiyor.

öz kenarında bulunan lüp bahçesinde nispeten geniş bir havuz ve iki nefis dev bir jakuzi bulunur. Itici havalarda dahi hamam suyun zarfında doğanın tadını çıkartabilirsiniz. Konaklama bağırsakin 4 kişiye denli kapasitesi bulunur.

Sapanca'da ısıtmalı havuzlu bir bungalov kiralayarak keyif yoğun bir tatil deneyimi evetşayabilirsiniz. Bungalovların doğağıl sapanca tatil iç sinee olması, size eşsiz bir dekor sunarken aynı zamanda modern olanaklarla donatılmış olması da konforunuzu artıracak. Sabahları kuş sesleriyle uyanıp aydınlık havanın tadını çıkarırken, gündüz süresince isıtmalı havuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Hiç yatak odalı şatafat tasarıma malik tesislerimiz sapanca havuzlu bungalov göl manzarasına sahiptir. 2 kişilik konaklama kapasitesine sahip tesisimiz sizleri bekliyor.

Kartepe Travel olarak, Sapanca bölgesinde natür içinde huzurlu, sakin ve konforlu bir Sapanca Bungalov konaklaması yapmak ve Sapanca’nın eşsiz manzarası sapanca havuzlu bungalov eşliğinde tabiat ananın tadını çıkarmak talip kişiler bağırsakin meram ve ihtiyaçlarına en mütenasip bungalov evleri en amelî fiyatlarla kiralayabilme imkânı sunuyoruz.

Sapanca’ya tüketilmek muhtevain en amelî zamanlar ilkbahar ve bağ bozumu aylarıdır. Eğer muhteşem bir kış tatili yapmayı tercih ederseniz kış sezonunda Sapanca’yı yeğleme edebilirsiniz.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Sapanca’da benzerlerinden henüz şık ve şatafat bir sapanca tatil bungalov evde hafta sonu kaçamağı yapmaya ne dersiniz?

Sapanca en yeğin otelleri ile bilinirken aynı zamanda verimli tuzakışdataş seçenekleri bile sunuyor. Tuzakışdataş merkezlerinin de bulunduğu bölgede doğal ve soy inşaı ürünler bile bulunuyor.

Sapanca’da hem lokanta hem de bungalov aşiyan olarak ihtimam veren Backyard Sapanca’da meşe ongunlarının ortada konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 tane bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin müstakil havuzu var ve ısıtmalı olan bu havuzlar kışın sapanca kiralık bungalov 30 C° ye kadar ısınabiliyor.

Report this wiki page